Προεκλογική Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και συμμετοχή στην Εκδήλωση Ελληνίδων Μηχανικών την Παρασκευή 8/3 – Σάββατο 9/3

Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 8/3, την ημέρα της Γυναίκας, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο η επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ. κα Τώνια Μοροπούλου μετείχε στην έκθεση “Forward Green” στην εκδήλωση της Ένωσης Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών, ΕΔΕΜ (Πρόγραμμα) παρουσιάζοντας στρατηγικές αειφόρου ανάπτυξης στην ενότητα Περιβάλλον και Ενέργεια. Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι:

  • Καθ. Ιωάννης Χατζηγεωργίου, Πρύτανης ΕΜΠ
  • Ομοτ. Καθ. ΕΜΠ, Αντωνία Μοροπούλου, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ
  • Ομοτ. Καθ. ΕΜΠ, Μαρία Λοιζίδου
  • Αγγελική Μπούρα, Εμπειρογνώμονας-Πρεσβευτής Σύμβουλος Α΄ ΥΠ.ΕΞ, Αντιπρόεδρος ΕΔΕΜ
  • Ιωάννα Κωνσταντινίδου, Ανώτερη Λειτουργός, Τμήμα Περιβάλλοντος, Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κύπρου
  • Κωνσταντίνα Συριανού, Τεχνική Δ/ντρια NoWaste21

Στη συνέχεια, η επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ. μετείχε σε εκδήλωση του δικτύου γυναικών μηχανικών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, που ανταποκρίθηκε με αυτό-οργάνωση στην πρόσκληση της ΕΔΕΜ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και παρουσίασε η ομότιμη καθηγήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ κα Μαρία Λοϊζίδου, εκλεγμένη με τη ΔΗ.ΠΑ.Μ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Καθηγητής Ιωάννης Χατζηγεωργίου καθώς και η πρόεδρος της ΕΔΕΜ Ευθυμία Τριτοπούλου, Δρ. Χημικός Μηχανικός.

Το Σάββατο 9/3 συναντήθηκαν υποψήφιοι και φίλοι της ΔΗ.ΠΑ.Μ. για να συζητήσουν για την υποστήριξη της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές του ΤΕΕ στις 19/5.

Φωτογραφίες Εκδήλωσης Forward Green

Φωτογραφίες Εκδήλωσης Δικτύου Γυναικών Βορείου Ελλάδας

Φωτογραφίες Σάββατο 9/3 – Συνάντηση Υποψηφίων και Φίλων ΔΗ.ΠΑ.Μ.