Εκλογοαπολογιστική εκδήλωση της ΔΗ.ΠΑ.Μ. και κόπη πίτας της παράταξης

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του ΤΕΕ (1ος όροφος), Νίκης 4, πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική εκδήλωση της ΔΗ.ΠΑ.Μ. και κόπηκε η πίτα της παράταξης. Παρόντες ήταν 71 μέλη της παράταξης, οι εκλεγμένοι στην Αντιπροσωπεία, στις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικότητας, στο Πειθαρχικό της Αθήνας και σε αυτόνομους οργανισμούς του ΤΕΕ, τεχνικές επιτροπές και άλλα.

Η Επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ., Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αντωνία Μοροπούλου, παρουσίασε απολογιστικά τις θέσεις και τις δράσεις της ΔΗΠΑΜ οι οποίες και εγκρίθηκαν (pdf). Τοποθετήθηκαν από τους εκλεγμένους της παράταξης η Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ Μαρία Λοϊζίδου, μέλος ΕΕ ΧΜ, ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, Ιδιωτικός Υπάλληλος, ο Καθηγητής της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ Δημήτρης Λυρίδης, μέλος της ΕΕΕ ΝΜΜ, ο Γιώργος Καψάσκης, Πολιτικός Μηχανικός, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, ο Πρόεδρος του Τμήματος Σκυροδέματος Ευάγγελος Μακρυκώστας, Πολιτικός Μηχανικός, ο Καθηγητής και Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Σταμούλης, και πολλοί άλλοι. Έμφαση δόθηκε στην συμμετοχή νέων μηχανικών, όπως τοποθετήθηκαν και πολλοί εξ αυτών μετέχοντας στην παράταξη.

Η ΔΗ.ΠΑ.Μ. επιβεβαίωσε την απόφαση της να μετάσχει στις Εκλογές ΤΕΕ στις 19 Μαΐου 2024 και κάλεσε τα μέλη της και συνεργαζόμενους σε κοινή συσπείρωση για την επιτυχία της παράταξης στις εκλογές αυτές. Κατά την κοπή της πίτας το κομμάτι του ΤΕΕ παραδόθηκε στον Πρόεδρο ΤΕΕ Γιώργος Στασινό ενώ το φλουρί έτυχε στην Μαρία Λοιζίδου, Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ.

Ευχές για καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ και για το κατά το δυνατό ομόθυμη, κοινή δράση των οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί σε όλα τα μέτωπα της παιδείας, της άσκησης επαγγέλματος, της έρευνας και εφαρμογής καινοτομίας σε όλα τα πεδία της αειφόρου ανάπτυξης, στην υπηρεσία της κοινωνίας.

Προσκαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται, να αποστείλουν τις προτάσεις τους τόσο για τις θέσεις της ΔΗ.ΜΑ.Μ. όσο και για υποψήφιους στο email της .

Στην ιστοσελίδα της παράταξης θα δημοσιεύονται οι προσωπικές απόψεις όλων προκειμένου να συμβάλουν στο διάλογο https://dipam.gr/opinions.

https://dipam.gr/

Συννημένα αρχεία: