Η στρατηγική ΔΗ.ΠΑ.Μ. ενόψει της εκλογής των νέων Οργάνων Διοίκησης του Τ.Ε.Ε.

Η ΔΗ.ΠΑ.Μ. συνεδρίασε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στο γραφείο της Προέδρου της Αντιπροσωπείας στο Τεχνικό Επιμελητήριο στην Αθήνα, κατόπιν της επερχόμενης πρώτης σύγκλησης της Ειδικής Συνεδρίασης της νέας Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. που θα λάβει χώρα  από 13 έως και 15 Δεκεμβρίου 2019, για την εκλογή των νέων Οργάνων Διοίκησης του Τ.Ε.Ε.

Σας ενημερώνουμε ότι η πράξη ανακήρυξης αυτών που εκλέχθηκαν ως τακτικά και αναπληρωματικά αιρετά μέλη των οργάνων του Τ.Ε.Ε. στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019 βρίσκεται εδώ:

https://web.tee.gr/wp-content/uploads/praksi_anakhriksis_2019.pdf

Στην χθεσινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε η εκτίμηση των αποτελεσμάτων και η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΔΗ.ΠΑ.Μ. στην εκλογή των νέων Οργάνων Διοίκησης του Τ.Ε.Ε. Ομόφωνα συμφωνήθηκε ότι η επανεκλογή της Καθηγήτριας Ε.Μ.Π. Τώνιας Μοροπούλου στην θέση της Προέδρου της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε., θα συμβάλλει στην ευρύτερη δυνατή συναίνεση με σύνθεση των διαφόρων απόψεων όλων των δυνάμεων της Αντιπροσωπείας.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΔΗ.ΠΑ.Μ. θα συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις που θέλουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ρόλου του Τ.Ε.Ε. προς όφελος των Μηχανικών και της ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας.