Πρόσκληση στο 2ο Θερινό Σχολείο Υδρογόνου

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στο 2ο Θερινό Σχολείο Υδρογόνου με ομιλητή και τον Δρ. Αθανάσιο Δούναβη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές και πτυχιούχους θετικών και τεχνολογικών επιστημών (Πανεπιστημιακής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), εργαζόμενους στον τομέα της ενέργειας, τεχνικό προσωπικό που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στον τομέα του υδρογόνου σε διεθνές (international) επίπεδο.

Το 2ο Θερινού Σχολείου Υδρογόνου έχει ως στόχο στην επανεκπαίδευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων τόσο των φοιτητών όσο και του εργατικού δυναμικού σε διεθνές (international) επίπεδο στον τομέα του υδρογόνου. Πιο συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Green Skills for Hydrogen, από το Cluster Βιοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας και της Advent Technologies που αποτελούν εταίρους του έργου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Αναλυτικότερα, μέσω του προγράμματος θα δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να εμβαθύνουν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους αναφορικά με τις τεχνολογίες υδρογόνου σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας του.

Οι ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων είναι 10:00 – 18:00. Το πλήρες πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί σύντομα. Για όποιον ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση, μπορεί να κατοχυρώσει την εγγραφή του εδώ: https://kedivim.uowm.gr/course/2o-therino-scholeio-ydrogonoy/


Στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν επιτυχώς το πρόγραμμα του θερινού σχολείου θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με ακαδημαϊκές μονάδες (ECTS), σε συνεργασία με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (80 άτομα) και για την επιλογή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η περίοδος εγγραφών θα είναι ανοιχτή για δύο εβδομάδες.