Πρόσκληση σε Ειδική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 έως την Κυριακή 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Eιδική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. σύμφωνα με τα άρθρα 7 και 8 του Π.Δ. της 27.11.14.12.1926 στο ξενοδοχείο KASTRI DOMOTEL ATHENS (Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, τ.κ. 14671 Νέα Ερυθραία) με θέματα:

  1. Εκλογή Προέδρου, Α’ Αντιπροέδρου, Β’ Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.
  2. Εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε.
  3. Εκλογή Προέδρου, Α’ Αντιπροέδρου, Β’ Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε.

Τα εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. θα πρέπει να έχουν μαζί τους, για πιστοποίηση της ταυτότητας τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δελτίο Μέλους του Τ.Ε.Ε. ή το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης.

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. από την Περιφέρεια μπορούν να μετακινηθούν με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, αεροπλάνο ή άλλο μέσο μαζικής μεταφοράς. Σε περίπτωση μετακίνησης με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο δεν καταβάλλεται η χιλιομετρική απόσταση, αλλά το αντίστοιχο αντίτιμο εισιτηρίου του ΚΤΕΛ.

Καλούνται όλοι οι εκλεγμένοι της ΔΗ.ΠΑ.Μ. να παρευρεθούν στην πρώτη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας για την εκλογή των βασικών οργάνων Διοίκησης του Τ.Ε.Ε.