Προεκλογική Συνάντηση της ΔΗ.ΠΑ.Μ. στην Κω παρουσία της Επικεφαλής, Ομότιμης Καθηγήτριας ΕΜΠ, Τώνιας Μοροπούλου

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Νηρηίδες στην Κω συναντηθήκαμε υποψήφιοι, μηχανικοί και φίλοι της ΔΗ.ΠΑ.Μ. για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την υπερψήφιση της παράταξης στις εκλογές του ΤΕΕ στις 19 Μαΐου.

Από αριστερά προς δεξιά ο Μηνάς Χατζηαντωνίου, η Τώνια Μοροπούλου (Επικεφαλής, Ομότιμη Καθ., Μέλος ΔΕ ΤΕΕ), ο Νίκος Σιφωνιός του Δ. (Υποψήφιος στην ΕΕΕ Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης), η Σμάρω Κούτσικα, ο Δημήτρης Σιφωνιός (Ιδρυτικό μέλος), ο Σταύρος Παρησίδης (Ιδρυτικό μέλος) και η Μαρία Τουλαντά.

Επίσης στην επόμενη φωτογραφία ο Τάκης Αδαμαντίδης και ο νέος φίλος της ΔΗ.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Ιωαννίδης.

Υποψήφιος για την Κεντρική Αντιπροσωπεία από την Κω είναι ο Νίκος Παστρικός (Αρχιτέκτων), ενώ από τα Δωδεκάνησα ο Κωνσταντίνος Φαρμακίδης (Αρχιτέκτων) και η Χρυσάνθη Ίκουτα (Πολιτικός). Στην Κεντρική Αντιπροσωπεία στην Αθήνα υποψήφια είναι η επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ. Ροδίτισσα Τώνια Μοροπούλου, όπως και ο Ροδίτης Μανώλης Έλληνας από την συντονιστική επιτροπή της ΔΗ.ΠΑ.Μ.

Στην επιστημονική επιτροπή αρχιτεκτόνων από την Ρόδο είναι υποψήφιοι οι Αδαμάκη Στεφάνια, Νίκος Σιφωνιός του Γ. και ο Μανώλης Χατζηκαντής ενώ στην επιστημονική επιτροπή Μηχανικών Περιβάλλοντος είναι ο Ροδίτης Γιώργος Κωστάντζος, και στο Ανώτατο πειθαρχικό ο Γίωργος Ανδριωτάκης.

Οι Μηχανικοί Μπροστά – ψηφίζουν για το Τ.Ε.Ε., ψηφίζουν ΔΗ.ΠΑ.Μ.