Τα αποτελέσματα της ΔΗ.ΠΑ.Μ. στις εκλογές του Τ.Ε.Ε.

Στις εκλογές του Τ.Ε.Ε. στις 3/11/2019 η ΔΗ.ΠΑ.Μ. διατήρησε τις δυνάμεις της και εκλέγει 10 εκπροσώπους, έναντι των 8 που είχε εκλέξει το 2016:

  • 6 εκπροσώπους με βάση το ποσοστό της στην Κεντρική Αντιπροσωπεία και
  • 4 Εκπροσώπους στις Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών και Ναυπηγών Μηχανικών,

υπογραμμίζοντας ότι εκφράζει επιστημονικά την αριστεία των Πολυτεχνείων της χώρας και τις καινοτομικές δυνάμεις των επιχειρήσεων της τεχνολογίας και της κατασκευής.

Η Δημοκρατική Παράταξη Μηχανικών έχοντας συνείδηση του σημαίνοντος ρόλου που πρέπει να διαδραματίσει σήμερα το Τ.Ε.Ε. στις εξελίξεις για τους Μηχανικούς και για τη χώρα, θα συμβάλλει ουσιαστικά στις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις όλων των δυνάμεων του Τ.Ε.Ε. με βάση τις κοινές διαχρονικά θέσεις των οργάνων του, για την Παιδεία και το επάγγελμα του Μηχανικού, την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Μηχανικούς που μας στήριξαν, τους υποψηφίους που έδωσαν την μάχη και να συγχαρούμε όσους εξελέγησαν.

Τα αποτελέσματα της επικράτειας και αναλυτικά ανά περιφέρεια και ανά τμήμα, καθώς και τους σταυρούς προτίμησης ανά συνδυασμό και ανά υποψήφιο, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

http://portal.tee.gr/portal/page/portal/ELECTIONS_2019/RESULTS/Tab