Συνάντηση των μελών της ΔΗ.ΠΑ.Μ. στα Γραφεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Παρασκευή  26/04/2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών της ΔΗ.ΠΑ.Μ. στα Γραφεία της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  παρουσία των  υποψηφίων της  Κεντρικής Αντιπροσωπείας, Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου Αθανασίου Κατσούρα, Παπαγεωργίου Άγγελου, Σπυριδούλας Φαρμάκη και Δάλλας Αικατερίνης, αλλα και των υποψηφίων της επιστημονικής επιτροπής των Χημικών Μηχανικών Δημητρίου Έξαρχου και των  Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Αναστασιάδη Στέργιο.

Η συζήτηση έγινε σε ευχάριστο  κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν κυρίως τους νέους μηχανικούς και την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αλλα και το μέλλον της σε συνεργασία με το ΤΕΕ. Στην συνάντηση ήταν επίσης ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών και  πλήθος αποφοίτων Μηχανικών.

Με  παρέμβαση της με τηλεδιάσκεψη η κυρία Μοροπούλου τόνισε πόσο σημαντική είναι η κοινή πορεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το ΤΕΕ και ο καθοριστικός ρόλος που θα εχουν  οι εκλεγμένοι στα οργανα του ΤΕΕ με την ΔΗ.ΠΑ.Μ.