Ομιλία της Επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ. Τώνιας Μοροπούλου: “Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το Έργο”

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 19:00 το βράδυ το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα με πρωτοβουλία και πρόσκλησή του και σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας Ακαρνανίας, οργάνωσε στο Παπαστράτειο Μέγαρο παρουσίαση για τον Πανάγιο Τάφο: Το μνημείο και το Έργο. Στην παρουσίαση κεντρική ομιλήτρια ήταν η επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ. κα Τώνια Μοροπούλου.

Εξ αριστερών ο Δήμαρχος Θέρμου, κος Κωσταντάρας, η Πρόεδρος του εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα, κα Σιαμαντά, ο Πρόεδρος ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Ελλάδος, κος Μπλέτσας, η ομιλήτρια, κα Μοροπούλου, ο Δήμαρχος Αγρινίου και Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ, κος Παπαναστασίου.

Η κα Σιαμαντά και εξ αριστερών και δεξιών της η κα Λίνα Σκαλτσά και ο κος Νίκος Υφαντής, με την επικεφαλής του έργου και ομιλήτρια κα Μοροπούλου και την Ελισάβετ Τσιλιμαντού, μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του ΕΜΠ στο έργο.

Επίσης συμμετέχοντες στην διεπιστημονική ομάδα του έργου από την Αιτωλοακαρνανία, όπως ανέφερε στην ομιλία της η κα Μοροπούλου, ήταν ο αείμνηστος πλέον Νίκος Ζαχαριάς Καθηγητής Αρχαιομετρίας  και ο Αντώνης Αγγελόπουλος από την ΕΥΔΑΠ.